Què és el sucre?

Sucre és el nom comú que es dóna als sucres refinats, normalment de color blanc i en forma de cristalls menuts i que es fa servir per a endolcir postres i menjars en general.

El sucre blanc, o sacarosa, és un producte usa especialment en la rebosteria. El més consumit és l’extret principalment de la canya de sucre.

Valor nutricional (per cada 100 grams):

Calories: 399 kcal

Hidrats de carboni: 99,8 gr

Greixos: 0 gr

Proteïnes: 0 gr

Fibra: 0 gr

Propietats

Aquest aliment compta amb una sèrie de propietats que ens poden ajudar, com és el fet de la seva fàcil absorció per l’organisme. Això suposa que sigui una font ràpida per obtenir energia per al cervell, els músculs i el sistema nerviós. Així, produeix sensació de benestar després consumir-lo en moments en què el nostre cos necessita sucre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *